Tuin interieur in Zeewolde

Bij deze klant hebben we verschillende maatwerk producten mogen leveren. De buitenkeuken van hout en beton, incl rvs smetplinten. De eettafel van cortenstaal en beton, met bijpassend eikenhouten bankje. Haardlijst van beton.  Cortenstalen bloembakken en staptegels. En een salontafel van beton op wielen.

Paulien & Wessel;

Om een extra invulling van onze tuin te geven wilden we graag een buitenkeuken realiseren, waar we gezellig met vrienden konden bivakkeren en genieten van de late zomerse avonden.

Leuk idee natuurlijk , maar ja waar vindt je een firma die buitenkeukens kan leveren ?

Internet raadplegen en diverse firma,s aanschrijven natuurlijk, zo gezegd zo gedaan, na ontvangst van een aantal offertes en gesprekken was het toch niet het gene wat wij voor ogen hadden, dus weer het net op …… en daar kregen we  contact met de firma Solidus Meubelen, na een bezoek aan een in verbouwing zijnde showroom was er de klik en waren onze ideeën technisch te realiseren.

En na het ontvangen van een prijs kwaliteit offerte zijn we tot de uitvoering gekomen , zeker er waren een aantal aanloop probleempjes , maar dat werd zonder probleem opgelost.

We zijn nu twee zomers verder en we genieten nog elke dag van onze aanwinst, wat ook bij menig bezoeker tot verbazing wekt , prachtig wat een aanwinst .

Nogmaals bedankt voor het realiseren van onze droom !!