Maatwerk buitenkeuken van beton

Creëer een tijdloos design met een maatwerk buitenkeuken van beton dat past in zowel de moderne als landelijke badkamer.

Maatwerk buitenkeukens van beton worden door ons in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Onze 100% Nederlandse producten worden handgemaakt door vakbekwame meubelmakers. Elke buitenkeuken van beton is dan ook uniek en daarnaast afgestemd op uw persoonlijke wensen. Als u kiest voor een buitenkeuken van beton krijgt uw tuin niet alleen een stoere en robuuste uitstraling maar ook een luxe karakter.

maatwerk buitenkeuken van beton
buitenkeuken-eikenhout-beton1
maatwerk buitenkeuken van beton
buitenkeuken_hout_beton
Solidus_Buitenkeukens_BetonHout_Steigerhout
maatwerk buitenkeuken van beton
buitenkeuken_hout_beton
Solidus_Buitenkeukens
buitenkeuken solidus meubelen
buitenkeuken-beton-hout
maatwerk-buitenkeuken-beton-en-hout
buitenkeuken-natuursteen-en-eikenhout
buitenkeuken-douglas-en-beton
buitenkeuken-van-beton-en-eikenhout
Buitenkeuken-Hierden

Maatwerk buitenkeuken van beton

Bij Solidus vinden wij een uitstekende service erg belangrijk. Niet alleen leveren wij mooie duurzame producten maar ook uw persoonlijke wensen staan centraal. Bovendien dagen wij onszelf uit om deze service elke dag een beetje te verbeteren. Allereerst streven wij er naar om de best mogelijke ervaring te bieden.

Betonnen buitenkeukens, niet meer weg te denken in een tuin van deze tijd. Leverbaar in diverse kleuren en diverse formaten. Op zoek naar een specifiek model buitenkeuken of afmeting? Wij leveren ook betonnen buitenkeukens op maat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wilt u liever iets industrieels? Dan maken wij graag een passend product van hout, staal of RVS. Solidus producten worden gemaakt van de beste kwaliteit beton, wat geschikt is voor dagelijks sanitair gebruik.

Een betonnen buitenkeuken is een echte blikvanger in de tuin. Steeds vaker zien we deze buitenkeukens terug in het exterieur. Bij Solidus vindt u een breed assortiment aan betonnen buitenkeukens. Bent u op zoek naar een betonnen buitenkeuken of wilt u meer informatie? Laat u alvast inspireren door onderstaande modellen. 

Reactie van klant

Hallo Evert,
We zijn echt super blij met onze buitenkeuken van beton. Echt een eyecatcher in onze tuin. De combinatie met beton en RVS maakt dat de betonnen buitenkeuken echt mooi. Zo blij mee.  Groeten, Benthe van Leusen

Iets in gedachten en benieuwd naar de prijs? Mail ons voor een vrijblijvende prijsopgaaf.
Bekijk onze webshop voor buitenkeukens met standaard afmetingen.

maatwerk badmeubel van beton en eikenhout

Maatwerk buitenkeuken van beton

Neem contact met ons op!